Filtrera
 • Träffa oss på YH-mässan i Östersund den 10 mars 2015

  INFORMATIONSTILLFÄLLE I SAMBAND MED YRKESHÖGSKOLEMÄSSA 10 mars

  Inbjudan till information gällande yrkeshögskolan samt de regionala YH-utbildningarna.

  Syftet är atthöja kunskapen om vad yrkeshögskolan är samt att få mer information om de YH-utbildningar vi har i regionen.

  Inbjudan vänder sig till Studie- och yrkesvägledare, Arbetsförmedlare samt Branschrepresentanter.

  När 10 mars mellan 8.30 – 9.30
  Plats                             

  Arbetsförmedlingen, Storgatan 46, Östersund

  Program                      

  Mikael Hasselborg från Iterum inleder med att berätta allmänt om yrkeshögskolan. Därefter presenterar respektive anordnare sin/sina utbildningar. Från klockan 10 är det i anslutande lokal en YH-mässa där alla utbildningar finns representerade.

   

  Målgruppen för mässan är potentiella studerande.

  Informationen är gratis och ingen anmälan krävs.

  Har ni frågor kan ni kontakta Elin Mattsson på 063-14 65 35 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  Arrangemanget görs i samarbete med Kompetensplattformen Region Jämtland-Härjedalen, Arbetsförmedlingen samt Yrkeshögskolenätverket i Jämtlands län.

  Ladda ned informationsblad

   

  VÄLKOMNA!

 • Träffa oss på Utbildningschansen i Gävle den 6 mars 2015

  Bor du i Gävle med omnejd är du välkommen att träffa oss fredagen den 6 mars på Utbildningschansen. Det är Vuxenutbildningen i Gävle kommun som står bakom forumet där allmänheten får möjlighet att träffa utbildningsanordnare och arbetsgivare som berättar om olika utbildnings- och karriärvägar.

  Välkommen till Vuxentutbildningens lokaler, Nedre Åkargatan 67 A (Komvux/Skytteln) mellan klockan 10.00 och 13.00. Det är fritt inträde.

 • Utbildningschansen i Gävle 28 mars 2014

  Kom och träffa oss på UtbildniKatarina Sofiangschansen i Gävle den 28 mars 2014 klockan 10.00-13.00

  Forumet äger rum i vuxenutbildningens lokaler på Nedre Åkargatan 67 A (Komvux, Skytteln). Utbildningschansen som arrangeras av Vuxenutbildningen, Gävle kommun, vill visa att utbildning ger jobb. Med på dagen finns ett antal utbildningsanordnare och arbetsgivare som kommer att berätta om vilka utbildnings- och karriärvägar till jobb som finns.

miroslav bevaka din ansokan