Hoppa på det digitala tåget

Hoppa på det digitala tåget

Den digitala utvecklingen når nya höjder och arbetsmarknaden har förändrats betydligt under senaste året. Vi reser mot det nya normala.

Vi som arbetar inom lön och redovisning var i många fall långt framme i den digitala transformationen redan innan pandemin. Vi ser ett ökat behov av att ytterligare stärka kompetensen inom process- och systemförståelse i våra branscher. Vi på Iterum Education ligger i framkant i våra YH-utbildningar och i höst kommer en repris på våra korta utbildningar inom process- och systemförståelse.

Vill du följa med på tåget mot framtiden ska du passa på att söka en av våra korta utbildningar. Vi har ett lönespår och ett redovisningsspår.

Utbildningarna vänder sig till dig som har minst två års yrkeserfarenhet av att arbeta med lön eller redovisning och har ett brinnande intresse för system. Du studerar på distans och studietakten är 25%. Det kanske inte låter så mycket men du måste räkna med att lägga ner minst 10 timmar av din tid per vecka på dina studier.

Ansökan öppnar den 1 juni-2021.

Kontakta oss om du vill veta mer och klicka gärna på knappen nedan för att läsa mer om de olika spåren. Stå inte kvar på perrongen när tåget går!

Facebook Linkedin Twitter