Studera inom YH i vår?

Studera inom YH i vår?

I vår kan du som vill arbeta i en yrkesroll i förändring läsa på distans hos oss. Läs någon av våra utbildningar inom lön eller redovisning och ta ditt första steg mot framtiden.

Läs en yrkeshögskoleutbildning till lönespecialist eller redovisningsekonom hos oss på Iterum Education och bli en av de mest efterfrågade. Alla våra yh-utbildningar tas fram i nära samarbete med arbetsgivare och ett halvår efter utbildningen arbetar mer än 90% av våra studerande i branschen. För att du som studerande ska stå stark i din framtida yrkesroll varvas teoretiska kunskaper med praktisk tillämpning i våra yh-utbildningar.

Ansökan är öppen från den 15 augusti och utbildningarna startar i januari 2023, och i december 2024 är du redo för din nya yrkesroll som lönespecialist eller redovisningsekonom!

Våra utbildningar sker i stort sett på distans. I vissa fall träffas vi ”på riktigt” i Stockholm men oftast sker våra träffar digitalt via Zoom.

Vi erbjuder dig som saknar behörighet i Matematik 2 digitala självstudiekurser som avslutas med ett test. Om du klarar testet ger det dig behörighet. Kursen är kostnadsfri. Den investering du gör är i litteratur och i din tid. Under frågor och svar kan du läsa mer om behörigheter. KLICKA HÄR!

Ansökan är stängd och vi tar INTE emot sena ansökningar!

Facebook Linkedin Twitter