Ny karriär som lönespecialist?

Ny karriär som lönespecialist?

Vill du arbeta i en yrkesroll som i framtiden står inför stora förändringar och utmaningar? Då ska du läsa en YH-utbildning inom lön hos oss. Vi har 16 års erfarenhet av att utbilda på distans och vi har utbildat inom lön i över 20 år.

Du som vill arbeta i en yrkesroll i förändring kan söka vår Lönespecialistutbildning på distans. Ansökningsperioden är öppen från den 15 februari och utbildningen startar i augusti 2024, och redan i maj 2026 är du redo för din nya yrkesroll som lönespecialist!

Vår utbildning sker i stort sett på distans med inslag av träffar på plats i Östersund.

Att utbilda sig hos oss på Iterum Education har genom åren varit populärt och vi har ett högt söktryck. I och med att vi endast startar en utbildning i höst så räknar vi med extra många sökanden. Tveka inte att söka då det kan vara just du som kniper en av de 35 eftertraktade platserna.

Befinner du dig mitt i livet och vill byta spår finns en möjlighet att söka omställningsstudiestöd hos CSN. Läs mer på deras hemsida om hur du går tillväga och vad du måste tänka på för att öka dina möjligheter att få stödet beviljat. Ansökan öppnar den 1 april och du kan söka innan du fått besked från oss om du kommer in.

Vi erbjuder dig som saknar behörighet i Matematik 2 en digital självstudiekurser som avslutas med ett test. Om du klarar testet ger det dig behörighet. Kursen är kostnadsfri. Den investering du gör är i litteratur och i din tid. Vi räknar med att det tar cirka 40 timmar att läsa för behörighet.

Läs mer om våra utbildningar HÄR!

Facebook Linkedin Twitter