Vi söker en ämneslärare och utbildningsledare inom lön!

Löneannons

Vi söker en ämneslärare och utbildningsledare inom lön!

Iterum söker en ny medarbetare – en ämneslärare och utbildningsledare inom lön - till ett härligt arbetslag som består av sju anställda och många underkonsulter. Sedan 2002 har vi utbildat drygt 850 lönespecialister och vi växer inom kompetensområdet lön. Vi driver idag yrkeshögskoleutbildning till lönespecialist i Stockholm, Östersund, Malmö och Göteborg.

Hos oss erbjuds du en stimulerande och utvecklande tjänst i ett välskött och stabilt företag där du får vara aktivt delaktig i företagets fortsatta utveckling.

Ditt uppdrag blir att tillsammans med övriga på Iterum planera, genomföra och utveckla Iterums yrkeshögskoleutbildning inom lön.

Som ämneslärare inom lön kommer du att undervisa i våra lönekurser. Merparten av våra utbildningar är distansutbildningar så ditt uppdrag handlar mycket om att undervisa via webben men även i klassrum.

Vid sidan om rollen som lärare kommer du att växa in i rollen som utbildningsledare och bidra till att upprätthålla och utveckla Iterums ledande position inom kompetensområdet lön.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Undervisa i våra lönekurser.
  • Underhålla, uppdatera och utveckla undervisningsmaterial, bl a alla våra kalkylövningar och föreläsningar.
  • Arbeta med omvärldsbevakning inom kompetensområdet lön.
  • Samverka med externa utbildningskonsulter inom kompetensområdet.
  • Skapa och underhålla relationer med företag och branschorganisationer inom löneområdet.
  • Tillsammans med andra vara drivande i utveckling och kvalitetssäkring av lönespecialistutbildningen.


Din bakgrund

Vi söker dig med hög kompetens inom lön som vill arbeta med utbildning. Vi ser gärna att du gått Iterums utbildning till lönespecialist eller har motsvarande kunskaper genom annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet, samt har arbetat med löner under minst tre år. Är du auktoriserad lönekonsult är det meriterande.

För oss är det viktigt att du ”älskar lön”, att du brinner för yrkesrollens utveckling och vill driva Sveriges bästa löneutbildning. Du har förmåga att bygga nätverk och du gillar att skapa goda relationer.

Iterum är ett litet företag med en företagskultur som präglas av öppenhet och högt i tak. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att samarbeta, har hög arbetskapacitet och kan hantera arbetstoppar samt har förmåga att planera, leda och driva arbetet framåt. Du kan lika gärna arbeta i grupp som självständigt och du har förmåga att göra självständiga bedömningar och fatta beslut.

Du har ett gott siffersinne och gillar kalkyler. Du trivs med att jobba med IT och har förmåga att tänka nytt och en vilja att utveckla. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Iterum
Iterum verksamhets- och individutveckling AB är ett ägarlett utbildningsföretag med många års erfarenhet av utbildning inom kärnområdena lön, ekonomi/redovisning och HR. Flertalet utbildningar bedrivs på distans och vi har stor erfarenhet av e-lärande.


Om du vill veta mer kontakta

  • Maud Falk, , 08-675 07 72
  • Veronica Söderström, , 08-675 07 76
  • Mikael Hasselborg, , 08-675 07 73

Vår ambition är att ha denna person som vi nu söker börjar hos oss under våren 2018 för att vara startklar till terminsstart i augusti.

Vi ser fram emot att höra från dig!