Vässa din kompetens

Vässa din kompetens

Kompetensutvecklas hos oss!

Passa på att göra en kompetensinventering eller boka en eKurs hos oss för att vässa din kompetens.

Hos oss på Iterum Education kan du som arbetar inom lön inventera din kompetens med hjälp av vårt testverktyg. Du gör först en egen bedömning av din kompetens och gör sedan ett test bestående av 50 frågor inom tio områden. Mer information om vårt verktyg hittar du här.

Du kan också passa på att boka någon av våra eKurser inom lön. Vi har kurser både på grundläggande nivå och påbyggnadsnivå. Eller varför inte slipa på dina kunskaper i affärsengelska? Läs mer här!

Är du intresserad av arbetsmiljö eller arbetsrätt så kommer vi inom kort erbjuda en kurs i arbetsmiljö, BAM, och en grundläggande kurs i arbetsrätt. Kurserna passar dig som är ny i din yrkesroll antingen som lönespecialist, inom HR eller som chef. Vill du redan nu veta mer om dessa kurser, kontakta Maud Falk hos oss så berättar hon mer om vad som är på gång.

Du som bokar en kompetensinventering eller eKurs senast den 31 oktober får en rabatt på 15%. Rabatten dras av vid faktureringen. Ett gyllene tillfälle att vässa din kompetens.

Facebook Linkedin Twitter