Redovisningsekonom i framkant?

Redovisningsekonom i framkant?

Nu har du möjligheten att studera hos oss på Iterum Education. Du har väl inte missat att vi har en ny kortare utbildning genom Yrkeshögskolan?

Vi erbjuder en fördjupningsutbildning för dig som är redovisningsekonom där vi har som mål att du ska utveckla dina kunskaper och din förmåga att använda digitala verktyg som gör att du ska kunna vara med och aktivt bidra till en ökad effektivitet och kvalitet i ditt arbete. I utbildningen jobbar vi med att utveckla process- och systemförståelse och användandet av de digitala lösningar som finns idag, men också vad som kommer att komma framöver.

Vi vänder oss till dig som har jobbat med redovisning i minst två år och som har ett intresse att både förstå och följa den utveckling som nu sker allt snabbare. Du vill väl ta en aktiv del i denna utveckling?

För att göra det möjligt att läsa samtidigt som du arbetar så är utbildningen helt på distans och med 25 procents studietakt. Vi har lagt upp utbildningen så det blir lätt att planera och genomföra utbildningen med en bra flexibilitet. Utbildningen startar vecka 42 pågår fram till våren 2022. Det kan tyckas långt och lite jobbigt men det är flera kurser och längden gör att vi hela tiden kan jobba med det som faktiskt är aktuellt inom området.

Sök nu! Läs mer om innehåll, behörighet och urval här. Ansökan stänger den 17 september. Har du frågor så kontakta Johan Larsson.

Varmt välkommen!

Facebook Linkedin Twitter