Mål och utmaningar

Mål och utmaningar

För ett par veckor sedan damp det ner ett brev från Team Hasselborg i vår inbox. Vi är stolt sponsor till tjejerna som, liksom många av oss, har en annorlunda säsong framför sig. Deras stora mål för denna säsong är VM i Schweiz i mars 2021 där topp 6 nationer tar en plats till OS i Peking 2022.

Det är viktigt att sätta mål för att hitta en riktning vare sig det gäller idrott, arbete eller studier. På grund av läget i världen just nu är det svårt att planera långsiktigt utan man får ta några steg i taget, lyssna på våra sakkunniga och göra det bästa av situationen.

Något som går att planera är vad man ska göra med sin framtida karriärutveckling. Står du och stampar och vill komma vidare eller har du förlorat ditt arbete i spåren av epidemin? Hos oss kan du hitta lösningen. Vi har vår ansökan till vårens utbildningsstarter inom YH öppen ända fram till den 31 oktober. Valet står mellan redovisning och lön. Läs gärna mer om våra utbildningar Redovisningsekonom eller Lönespecialist med systeminriktning.

Om du inte planerar för ett karriärbyte men behöver påfyllning för att ta ytterligare ett steg kan du läsa en eKurs hos oss. Du jobbar kanske med redovisning men har varit inne och nosat på lön. Gå då en grundkurs i lön så blir du attraktivare på arbetsmarknaden. Vår grundkurs består av tre delar och motsvarar grundkursen i lönehantering på vår YH-utbildning. Vill du veta mer, läs om våra lönekurser här.

Du som redan arbetar med lön behöver kanske fördjupa dina kunskaper. Vi har påbyggnadskurser inom bland annat personalförmåner, ledigheter och trygghetsförsäkringar. Vill du veta mer om vårt utbud hittar du information här.

För att citera Team Hasselborg ”Även om upplägget inför VM inte kommer att vara vad vi är vana vid är vi taggade att vara redo när det gäller i mars”.

Gör er redo för framtiden!

Vi vill passa på att gratulera till vinsten i säsongens första turnering i Basel. Bra jobbat!
Facebook Linkedin Twitter