Vi växer inom lön

Vi växer inom lön

Idag kom besluten från MYH och vi kan konstatera att vi växer inom lön. Till hösten har vi fått förtroendet att starta lönespecialistutbildningar i både Göteborg och Östersund.

Vi är glada att vi återigen har lyckats övertyga MYH att vi är en viktig spelare inom lönebranschen och att våra utbildningar bidrar till att säkerställa kompetens inom löneyrket i framtiden. Beviljandegraden i år var enligt GD Thomas Persson cirka 30-32%. Med anledning av det känner vi oss mer än nöjda med att vi fick 50% av våra ansökningar inom lön beviljade.

Dessvärre får vi ingen möjlighet att starta någon redovisningsutbildning i höst men vi har en start till våren 2022 för er som är intresserade av vår utbildning till redovisningsekonom.

Den 4 februari öppnar en ny ansökningsomgång för korta kurser inom YH och där har vi lite tankar och idéer om vad vi kan söka. Har du några tankar om vad löne- och redovisningsbranschen kan tänkas kompetensutvecklas i under högst en termins heltidsstudier? Hör av dig till någon hos oss så tar vi det vidare med våra ledningsgrupper.

Facebook Linkedin Twitter