Varför lönespecialist?

Varför lönespecialist?

Varför ska du läsa till lönespecialist? Det enkla svaret på den frågan är att det är ett framtidsyrke där du har alla möjligheter att få ett arbete efter avslutad utbildning. Vill du veta mer och höra vad två av våra studerande tycker – titta på filmen nedan.

I höst startar vi två lönespecialistutbildningar på distans. En med huvudort Göteborg och en i Östersund. Våra distansutbildningar drivs, precis som namnet säger, i stort sett på distans. Det gör att du kan läsa våra utbildningar var du än befinner dig geografiskt. När vi inte befinner oss mitt i en pandemin träffas vi några gånger per år fysiskt på huvudorterna. Vi har fått ställa om i dessa tider och just nu ses vi endast digitalt. Hur det blir till hösten kan vi inte svara på i nuläget utan vi följer myndigheternas rekommendationer.

Tveka inte att söka till oss då vi har en hög examensgrad och merparten av våra studerande har jobb efter examen. Vill du veta mer om våra utbildningar så hittar du mer information här.

Om du saknar särskild behörighet i Företagsekonomi 2 eller i Matematik 2 så erbjuder vi behörighetskurser. Läs mer om det i våra frågor & svar.

Facebook Linkedin Twitter