Utmaningar i Corona-tider

Utmaningar i Corona-tider

Den pandemi vi nu är mitt i drabbar oss på olika sätt och det viktigaste är ju att vi håller oss friska, håller avstånd och tvättar händerna (ofta).

Vi på Iterum Education fick en utmaning vi inte förutsåg. Den 16 mars 2020 skulle vi skicka ut tre klasser på LIA men på grund av den rådande situationen var det ungefär 30 studerande som inte kunde genomföra sin praktik och de försöker vi hjälpa att hitta praktikplats.

Vi löste situationen under våren genom att lägga om kurser så den gruppen kunde genomföra teoristudier istället för praktikstudier. Det gick ganska snabbt och smidigt att få till men effekten kvarstår att vi har många som inte varit ute på LIA och behöver komma ut!

Kan ditt företag ta emot studerande under hösten 2020 så har vi ett urval av studerande för er. Vi har behov i huvudsak inom Löneområdet, men även inom Redovisningsområdet. Att ge en vetgirig studerande chansen att testa sina vingar inom sitt blivande yrkesområde är roligt och lärorikt för båda parter!

Anmäl ert intresse här så hittar vi en lösning!

Jag vill passa på att tacka alla de LIA-företag som kunde ta emot våra studerande trots dessa speciella omständigheter och alla de som kunde vara flexibla och flytta fram LIA-perioden! Utan er hade vi haft en än större utmaning!

Vi ser fram emot era anmälningar innan semestrarna startar!

Eva
LIA-samordnare Iterum Education

Vill du läsa mer om LIA och vilka perioder våra studerande är ute och prövar sina vingar. Läs mer här!

Facebook Linkedin Twitter