En bättre och tryggare jul

En bättre och tryggare jul

2020 blev allt annat än ett vanligt år. Vi är många som har fått ställa om, både privat och i arbetslivet. En del har också förlorat sina jobb i sviterna av pandemin.

Vi på Iterum Education är lyckligt lottade och var väl rustade för den digitala omställningen när pandemin slog till i mars. Det innebar att vi snabbt kunde ställa om och flytta all vår verksamhet ut i den digitala världen utan några större problem. Alla anställda hos oss har fått behålla sina jobb och vi har givits möjligheten att starta upp både korta kurser inom system och vara med i försöket med YH-flex.

Alla har inte haft samma möjligheter under året utan har ställts inför svårigheter av olika slag. Vi har haft detta i åtanke då vi funderat över vad vi vill stötta för projekt denna jul. Valet föll på Stadsmissionen och deras arbete för barn i ekonomisk och social utsatthet. Vi vill stötta arbetet med att ge barnen en jul med aktiviteter, julfirande och gemenskap.

Vi vill önska alla studerande, LIA-handledare, kursdeltagare, ledningsgrupper och alla andra vi haft samarbete med under året en riktigt God jul och ett Gott nytt år! Se till att få tid till återhämtning och ta hand om er!

Vännerna på Iterum Education

Facebook Linkedin Twitter