Ansökan till YH är öppen

Ansökan till YH är öppen

Vill du bli en av de mest efterfrågade? Öka dina möjligheter genom att läsa en YH-utbildning hos oss. Vi har 14 års erfarenhet av att utbilda på distans och erbjuder utbildningar med bra pedagogik och hög kvalitet.

I höst startar vi Lönespecialistutbildning på distans. Ansökningsperioden är öppen från den 15 februari och utbildningarna startar i augusti 2021, och redan i maj 2023 är du redo för din nya yrkesbana som lönespecialist!

Vi har bedrivit distansundervisning i 14 år och det innebar att vi stod väl rustade när pandemin kom. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar oss efter dessa.

Vi erbjuder dig som saknar behörighet i Matematik 2 och / eller Företagsekonomi 2 digitala självstudiekurser som avslutas med ett test. Om du klarar testet ger det dig behörighet. Kurserna är kostnadsfria. Den investering du gör är i litteratur och i din tid.

Läs mer om utbildningen, behörighetskrav och hur du söker utbildningen HÄR. Du hittar också all information om vilka datum som gäller för vår start i augusti.

Facebook Linkedin Twitter