Ansökan öppen

Ansökan öppen

Strävar du efter att bli en av de mest efterfrågade? Då ska du läsa en YH-utbildning hos oss. Vi har 13 års erfarenhet av distanspedagogik och kan erbjuda en utbildning med hög kvalitet.

Den 15 augusti öppnar vår ansökan till våra YH-utbildningar med start våren 2021. Hos oss kan du välja att läsa antingen redovisning eller lön med systeminriktning. Har du några funderingar kring antagning, behörighetskrav eller annat som har med YH-utbildning att göra. Kontakta oss på info@iterum.se eller ring oss på 08-675 07 70. Du kan också hitta mer information på sidan Frågor & svar som du hittar här nedanför.

Saknar du behörighet i Företagsekonomi 2 och/eller Matematik 2?

Vi kan erbjuda behörighetskurser i dessa ämnen. Det är eKurser som du läser via vår utbildningsplattform och efter det genomför du ett kunskapstest. Har du godkänt resultat på detta test innebär det att du blir behörig att vara en del av urvalet till Iterums utbildningar. Det kostar inget att läsa behörighetskurserna eller att göra testet, det du behöver investera är din tid och kostnader för aktuell litteratur.

Kontakta oss på antagning@iterum.se och skriv ”behörighetskurs” i ämnesraden så skickar vi dig mer information om hur du ska gå tillväga och vilka datum som gäller för aktuell ansökningsperiod.

Facebook Linkedin Twitter