Iterum vill ge tillbaka - vi sponsrar

Vi på Iterum tror på människor som vill så frön för utveckling och växa i sin profession. Därför vill vi ge tillbaka till dem som kämpar och växer.

Kämpa för ett skräpfritt Sverige

Vi vill vara med och göra skillnad så under 2020 har vi valt att sponsra ”Håll Sverige Rent”, en ideell obunden stiftelse som arbetar med att förebygga nedskräpningen – i staden, i naturen och i haven. Håll Sverige Rents främsta uppdrag är att minska nedskräpning, främja återvinningen och individers och organisationers miljövårdsansvar. Det gör de genom att påverka och förändra attityder och beteende till nedskräpning. Det sägs att 8 miljoner ton plast per år hamnar i våra hav och snart är det mer skräp än fisk. Fram över så kommer vi på Iterum Education att jobba med ett tydligt miljötänk i vår verksamhet, både i stort och i smått. Vi förstår att man inte kan göra allt men att man kan göra mycket, och man kan alltid börja med sig själv. Under 2020 vill vi lära oss mer om vad man faktiskt kan göra och tillsammans ta upp kampen för miljön. Följ med oss och delta du också.

Läs mer om Håll Sverige Rent och deras arbete mot nedskräpning

 

 

Team Hasselborg, Iterum sponsrar

Vi curlar – Team Hasselborg

Team Hasselborg är vårt favoritlag! Inte bara för att de gör sådana fantastiska framgångar på isen, utan också för att att de visar på en exceptionell kämpaglöd. De visar att tillsammans kan man vara stark men också att framgång börjar hos sig själv. Team Hasselborg jobbar med något de kallar för ”Grön Zon”. Det innebär att man hjälper varandra i laget att få alla att känna sig betydelsefulla, kompetenta och omtyckta. Med andra ord – att vara i grön zon. -Utmaning är att se till att man är bäst hela tiden, utmanas hela tiden och inte glömma bort vad som är viktigt just nu”, säger Anna Hasselborg.

Iterum är ”supporter” sponsor tillsammans med bland annat Löfbergs Lila, Teknikutbildarna och Stjärnägg.

Följ gärna lagets aktiviteter och framgångar på facebook och instagram