Iterum vill ge tillbaka - vi sponsrar

Vi på Iterum tror på människor som vill så frön för utveckling och växa i sin profession. Därför vill vi ge tillbaka till dem som kämpar och växer.

Team Hasselborg, Iterum sponsrar

Vi curlar – Team Hasselborg

Team Hasselborg är vårt favoritlag! Inte bara för att de gör sådana fantastiska framgångar på isen, utan också för att att de visar på en exceptionell kämpaglöd. De visar att tillsammans kan man vara stark men också att framgång börjar hos sig själv. Team Hasselborg jobbar med något de kallar för ”Grön Zon”. Det innebär att man hjälper varandra i laget att få alla att känna sig betydelsefulla, kompetenta och omtyckta. Med andra ord – att vara i grön zon. -Utmaning är att se till att man är bäst hela tiden, utmanas hela tiden och inte glömma bort vad som är viktigt just nu”, säger Anna Hasselborg.

Iterum är ”supporter” sponsor tillsammans med bland annat Löfbergs Lila, Teknikutbildarna och Stjärnägg.

Följ gärna lagets aktiviteter och framgångar på facebook och instagram

 

Situation Sthlm, Iterum sponsrar

Hjälp till självhjälp

Situation Sthlm är tidningen som säljs av hemlösa i Stockholm.  Med tidningsförsäljningen som bas bedriver Situation Sthlm social verksamhet som på olika sätt stödjer försäljarnas väg tillbaka till samhället, en hjälp till självhjälp. De stävar efter att kunna erbjuda viktiga verktyg som till exempel kontakt med myndigheter, juridisk rådgivning, avlönande timuppdrag och arbetsträning.

Vi på Iterum har valt att stödja Situation Sthlm genom ett att bli företagsprenumerant. Med vårt bidrag hoppas vi att fler människor ska få möjlighet att nå en väg tillbaka till samhället och kunna så frön för att växa.

Du kan också hjälpa till genom att köpa ditt eget exemplar av tidningen av en försäljare ute på stan, bli månadsgivare, skänka en gåva eller på annat sätt sponsra deras verksamhet. Läs mer här