Produkten

Webbkurserna är digitala och innehåller interaktiva delar som föreläsningar, övningsuppgifter, inlämningsuppgifter i vissa fall samt forum och kursintyg.

Rättigheter

Alla immateriella rättigheter ägs av Iterum – dvs allt innehåll på utbildningsportalen.se med exempelvis inspelade föreläsningar och dess manus och material som bilder, ljud, texter, frågor osv.

Köparen har nyttjanderätt i den form de presenteras på webbsidan och enbart för sig själv. Det är inte tillåtet att visa föreläsningar för andra i kollektivt utbildningssyfte.

Teknik

Vi rekommenderar en snabb bredbandsuppkoppling gärna mer än 5 Mb/s för att det ska gå smidigt att titta på våra föreläsningar.

Webbläsare bör vara av senaste version för att all funktionalitet i den interaktiva föreläsningen och systemet skall fungera. Internet explorer 9 och tidigare är bevisligen ej tillräckliga med dagens HTML5-teknik.

Vi rekommenderar Firefox elller Google chrome för windowsanvändare och Safari för Mac-användare. Läsplattor som Samsung galaxy och Ipad 4 & 5 har testats och fungerar tillfredställande.

Distribution

Webbkurserna distribueras på internet och där på vår sida iterum.utbildningsportalen.se

Priser

Alla våra priser anges inklusive 25% moms. Rabatterade kampanjerbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter.

Köpvillkor

Vi följer Svensk lag och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Betalningsvillkor

Kursavgifter faktureras normalt i samband med din kursbeställning. Vi har 20 dagars faktureringstid.

Åtkomst och aktivering av kursen

Vi har ett manuellt anslutningsförfarande och ansluter dig som beställare till iterum.utbildningsportalen.se – Vi räknar med att hinna ansluta dig samma dag eller arbetsdagen därpå. Du får ett användarnamn som är din e-postadress samt ett lösenord så att du tillsammans med hänvisad webbadress kan ansluta dig till kursen. När du loggat in första gången är du aktiverad på kursen under din anslutningstid (se nedan). Därefter kommer du inte åt materialet.

Aktivera inom 12 månader

Betalda kurs måste aktiveras och startas inom 12 månader. Sker inte detta kan platsen inte längre utnyttjas och ingen ersättning erhålles.

Anslutningstid

Du är ansluten till kursen i 180 dagar.

Avbokningar/Ångerrätt/returrätt

Vi ger alla 14 dagars ångerrätt/returrätt under förutsättning att du inte startat kursen

Reklamation

Vid ev reklamation kontakta oss på vår info-mail med dina synpunkter och krav tillsammans med dina kontaktuppgifter.

Återbetalning

Vi återbetalar dig inom senast 30 dagar i det fall du häver ett köp. Det gäller till exempel vid ångerrätt, reklamation eller hävning på grund av försening. Ta i så fall kontakt med oss på telefon eller info-mail. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Rekommenderade böcker

I de fall vi rekommenderar någon kurslitteratur får du bekosta den själv. Vi reserverar oss för ev brister i lager hos bokhandlare då vi inte råder över dessa omständigheter.

Rabatter

Speciellt avtalade rabatter eller erbjudanden framgår inte alltid av ordersumman på kassasidan utan syns först på beställningsordern.