Låna en blivande redovisningsekonom?

lia redovisningsekonom lena iterum

De som läser till redovisningsekonom hos oss har två arbetsplatsförlagda kurser i sin utbildning, LIA 1 och LIA 2.

LIA står för Lärande i arbete och utförs på en bokföringsbyrå eller ett företags ekonomiavdelning. Vi har studerande över hela landet då yrkeshögskoleutbildningen bedrivs på distans med träffar i Stockholm.

Vi har lång erfarerenhet av LIA och har fått mycket beröm för våra studerande genom åren. De kan mycket, de är nyfikna, pålitliga och lär sig snabbt. Ni kommer snart märka att ni får avlastning och lär er mycket själva genom att handleda och svara på frågor från den studerande.

Det är många organisationer som regelbundet tar emot våra studerande på LIA och som sedan erbjuder sommarjobb eller extra timmar under utbildningen. Nio av tio av våra studerande arbetar med redovisning inom ett halvår efter examen.

Fyll i vårt intresseformulär så kontaktar vi dig eller ladda ned info-bladet om du vill ha mer info

 


LIA-kurserna har liksom alla kurser i utbildningen ett kursinnehåll och kursmål. LIA: n betygssätts av Iterum i ett uppföljningssamtal med handledaren.

Fyll i intresseformuläret eller kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni är intresserade av att ta emot en eller flera studerande. Det går också bra att ringa Eva direkt på telefon 08-675 07 75.

  LIA R 19 20

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Behörighetsbanner 2019

Ekonomi 250