Avtalsvillkor för köp och nyttjande av våra kurser

Kurser Iterum kompetens

Produkter

  1. Webbkurserna är digitala och innehåller interaktiva delar såsom föreläsningar, instuderingsfrågor, inlämningsuppgifter samt forum och kursintyg.
  2. På-plats-kurser/evenemang genomförs normalt i våra lokaler alternativt i annan lokal vid överenskommelse med olika typer av upplägg enligt beskrivningen

Rättigheter

Alla immateriella rättigheter ägs av Iterum, dvs allt innehåll på utbildningsportalen.se såsom inspelade föreläsningar och material som bilder, ljud, texter, frågor osv.

Kursdeltagaren har nyttjanderätt av materialet i den form det presenteras på webbsidan och för enskilt bruk. En kurs kan endast överlåtas till annan person om den ej påbörjats. Det är ej tillåtet att visa föreläsningar eller använda kursmaterial i enskilt eller kollektivt utbildningssyfte.

Teknik webbkurser

För att genomföra utbildningen krävs att kursdeltagaren har en internetuppkoppling med en rekommenderad hastighet på mer än 20 Mbit/s. Webbläsare bör vara av senaste version för att all funktionalitet i den interaktiva föreläsningen och systemet skall garanteras. Vi rekommenderar alltid de senaste versionerna av Firefox, Internet explorer, Safari elller Google chrome. Läsplattor som Samsung galaxy och Ipad har testats och fungerar tillfredställande.

Distribution webbkurser

Webbkurser och eKurs-moment distribueras på internet via vår utbildningsportal.

Priser

Alla våra priser anges inklusive 25% moms. Kampanjerbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter.

Köpvillkor

Vi följer Konsumentköplagen(privatkunder), köplagen(företagskunder) och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer gentemot privatkunder.

Betalningsvillkor

Kursavgifter faktureras normalt i samband med din kursbeställning. Vi har 30 dagars faktureringstid.

Åtkomst och aktivering av webbkurs

Vi har ett manuellt anslutningsförfarande och ansluter dig som kursdeltagare till iterum.utbildningsportalen.se - Vi räknar med att hinna ansluta dig samma dag eller senast arbetsdagen därpå. Du får ett användarnamn som är din e-postadress samt ett lösenord så att du tillsammans med hänvisad webbadress kan ansluta dig till kursen. När du loggat in första gången är du aktiverad på kursen under din anslutningstid (se nedan). Därefter kommer du inte åt materialet.

Aktivera webbkurs inom 12 månader

Betalda kurs måste aktiveras och startas inom 12 månader. Sker inte detta kan platsen inte längre utnyttjas och ingen ersättning erhålles.

Anslutningstid webbkurs

Du är ansluten till kursen i 180 dagar.

Avbokningar/Ångerrätt/returrätt

Vi ger alla 14 dagars ångerrätt/returrätt under förutsättning att kursdeltagaren inte startat kursen. Detta gäller alla webbbaserade kurser. För avbokning av på-plats-kurser/evenemang tar vi en avbokningsavgift på 500 kr ex moms om det är mindre än en vecka kvar till startdatum.

Reklamation

Vid ev reklamation kontakta oss på vår info-mail med dina synpunkter tillsammans med dina kontaktuppgifter.

Återbetalning

Vi återbetalar dig inom senast 30 dagar i det fall du häver ett köp. Det gäller till exempel vid ångerrätt, reklamation eller hävning på grund av försening. Ta i så fall kontakt med oss på telefon eller info-mail. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Rekommenderade böcker

I de fall vi rekommenderar någon kurslitteratur till våra webbkurser får kursdeltagaren/beställaren bekosta den själv. Vi reserverar oss för ev brister i lager hos bokhandlare.

Rabatter

Speciellt avtalade rabatter eller erbjudanden framgår inte alltid av ordersumman på kassasidan utan syns först på beställningsordern.

Ansvarsfriskrivning

Iterum ansvarar ej för problem som orsakas av tekniska brister i köparens hårdvara eller mjukvaror. Ej heller kan vi ansvara för problem orsakade av bristande dator- och internethantering.

Ekonomi 250