ITERUM LÖNEKOMPETENS

agneta-iterumSäkra din lönekompetens

Iterum Lönekompetens vänder sig till dig som helt eller delvis arbetar med löner. Våra webbaserade kurser spänner över hela löneområdet, från grundläggande kunskaper för dig som hanterar ett fåtal löner till mer avancerade kurser för dig som har arbetat med löner i flera år och är i behov av vidareutbildning. Vi skräddarsyr också inspirationsdagar och längre utbildningar. Bland våra uppdragsgivare finns bland andra Deloitte, NCC, Statens servicecenter, Försäkringskassan och Aditro.

Läs mer om våra kurser:

 

 

"En fantastisk resa"Mikael

- Som ansvarig för Iterums löneutbildningar känner jag mig trygg i att vi har ett starkt nätverk med kunniga specialister inom löneområdet samt bred erfarenhet av att utbilda inom lön. Våra erfarenheter av att utbilda på distans visar på kostnadseffektiv och inspirerande utbildning.

- Vi har länge varit engagerade för att stärka statusen för löneyrket och det är med stor glädje som vi har sett att auktorisationen har kommit på plats. Det är många spännande projekt som drivs av SRF som kommer att få betydande konsekvenser för kompetensområdets utveckling. För oss på Iterum har löneområdets utveckling varit i fokus i drygt tio år och det har varit en fantastiskt rolig resa.
Mikael Hasselborg, ansvarig affärsområde lön

iterum iVill du veta mer?
Mikael Hasselborg, 08-675 07 73
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.