ITERUM LÖNEKOMPETENS

 

agneta-iterumSäkra din lönekompetens

Iterum Lönekompetens vänder sig till dig som helt eller delvis arbetar med löner. Våra webbaserade kurser spänner över hela löneområdet, från grundläggande kunskaper för dig som hanterar ett fåtal löner till mer avancerade kurser för dig som har arbetat med löner i flera år och är i behov av vidareutbildning. Vi skräddarsyr också inspirationsdagar och längre utbildningar. Bland våra uppdragsgivare finns bland andra Deloitte, NCC, Statens servicecenter, Försäkringskassan och Aditro.

Läs mer om våra kurser:

 

 

Mikael Hasselborg

"En fantastisk resa"

- Som ansvarig för Iterums löneutbildningar känner jag mig trygg i att vi har ett starkt nätverk med kunniga specialister inom löneområdet samt bred erfarenhet av att utbilda inom lön. Våra erfarenheter av att utbilda på distans visar på kostnadseffektiv och inspirerande utbildning.

- Vi har länge varit engagerade för att stärka statusen för löneyrket och det är med stor glädje som vi har sett att auktorisationen har kommit på plats. Många spännande projekt som nu drivs av SRF kommer att få betydande konsekvenser för kompetensområdets utveckling.

- För oss på Iterum har löneområdets utveckling varit i fokus i drygt tio år och det har varit en fantastiskt rolig resa.

Vill du veta mer? Kontakta mig på 08-675 07 73 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mikael Hasselborg, Affärsområdesansvarig LÖN

 

Ekonomi 250