Behörighetskurser

behörighetskurs

 

Vill du läsa någon av våra utbildningar till Lönespecialist med systeminriktning eller Redovisningsekonom men saknar behörighet i Företagsekonomi 2 och/eller Matematik 2?
Iterum kan nu erbjuda behörighetskurser i dessa ämnen. Det är eKurser som du läser nu under hösten via vår utbildningsplattform och sedan genomför du ett kunskapstest. Har du godkänt resultat på detta test innebär det att du blir behörig att vara en del av urvalet till Iterums utbildningar som startar i januari. Behörighetstesterna genomförs skriftligen enligt följande:

Stockholm den 31 oktober kl.18.00-20.30

Det kostar inget att läsa eKursen eller att göra testet, det du behöver investera i är aktuell litteratur och din tid!

Vill du läsa kursen eller kurserna skickar du ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriver eKurs i ämnesraden så skickar vi dig mer information om hur du ska gå tillväga.

YH-mässa i Östersund

Bor du i region Jämtland Härjedalen och vill utbilda dig till Lönespecialist? 

Kom och prata yrkesrollen med oss den 4 april, då Lärcentrum i Östersund anordnar en mässa för yrkeshögskolor i regionen. Ett bra tillfälle att hitta din nya yrkesroll.

Varmt välkomna!

YH mässa 4 april

Saknar du behörighet i Företagsekonomi 2 och/eller Matematik 2?

mattekurs

Vill du läsa någon av våra utbildningar till Lönespecialist men saknar behörighet i Företagsekonomi 2 och/eller Matematik 2?
Iterum kan nu erbjuda behörighetskurser i dessa ämnen. Det är eKurser som du läser nu under våren via vår utbildningsplattform och sedan genomför ett kunskapstest. Har du godkänt resultat på detta test innebär det att du blir behörig att vara en del av urvalet till Iterums lönespecialistutbildning. Behörighetstesterna genomförs skriftligen på följande orter och datum:

Östersund den 6 maj kl.18.00-20.30
Malmö den 7 maj kl.18.00-20.30
Göteborg den 7 maj kl.18.00-20.30
Stockholm den 7 maj kl.18.00-20.30

Det kostar inget att läsa eKursen eller att göra testet, det du behöver investera i är aktuell litteratur och din tid!

Vill du läsa kursen eller kurserna skickar du ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriver eKurs i ämnesraden så skickar vi dig mer information om hur du ska gå tillväga.

Kom och träffa oss på Personal & Chef på Kistamässan

Att vi på Iterum utbildar de mest efterfrågade inom lön och redovisning för Yrkeshögskolan känner du till. Vet du att vi också har fortbildning för de som redan är verksamma i yrket? Iterum Kompetens är den naturliga mötesplatsen för kompetensutveckling inom lön och redovisning. Kom till vår monter på Personal & Chef på Kistamässan den 20-21 februari så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din eller din organisations kompetensutveckling. Du hittar oss i monter H:16. Klicka på bilden för att läsa mer och hämta din kostnadsfria biljett.

PCSTHLM linkedin talare

I år väljer vi att stödja Situation Sthlm

I år har vi på Iterum har valt att stödja Situation Sthlm som hjälper hemlösa att hjälpa sig själva. Situation Sthlm är tidningen som säljs av hemlösa i Stockholm. Med tidningsförsäljningen som bas bedriver Situation Sthlm social verksamhet som på olika sätt stödjer försäljarnas väg tillbaka till samhället. De stävar efter att kunna erbjuda viktiga verktyg som till exempel kontakt med myndigheter, juridisk rådgivning, avlönande timuppdrag och arbetsträning. Med vårt bidrag hoppas vi att fler människor ska få möjlighet att fira jul i värme och nå en väg tillbaka till samhället.

Du kan också hjälpa till genom att köpa ditt eget exemplar av tidningen av en försäljare ute på stan, bli månadsgivare, skänka en gåva eller på annat sätt sponsra deras verksamhet. Läs mer på situationsthlm.se

SitSthlmLogoOrange

Kom och träffa oss på Ekonomi & Företag på Kistamässan

Den 26-27 septermber träffas vi på Ekonomi & Företag på Kistamässan. Kom och prata med oss om hur vi kan hjälpa dig med din eller din organisations kompetensutveckling. Ni hittar oss i monter D:05. Klicka på bilden för att läsa mer och hämta din kostnadsfria biljett.

Batra och Bard 1200x627 NY

Lönecirkel startar den 4 september

Den 4 september startar nya Lönecirkeln och vi har några lediga stolar kvar. Så passa på och knip åt dig en plats! Först ut denna säsong är Gitt Persson med temat ”Hur kan du marknadsföra dig och din löneavdelning i organisationen”. Läs mer och anmäl dig här!

knip en plats i lönecirkeln för webben

I januari 2019 startar vår nya utbildning

Nu vill vi stolt presentera det nya tillskottet till våra utbildningar - Lönespecialist med systeminriktningVi är stolta

Denna utildning tillgodoser flera olika yrkesroller, du som studerande får specialistkunskaper inom löneområdet tillsammans med goda kunskaper att verka i en systemroll. Du får kompetens att praktiskt och teoretisk planera, följa upp och styra företag och verksamheter avseende löneadministrativt arbete och systemförvaltning. Denna kombination ökar möjligheterna att verka i flera olika roller och vara mycket väl rustad för den pågående digitala utvecklingen.

Läs mer:

2018-06-25

Antagningsbesked till utbildningar med start i jan-19

Alla antagningsbesked till de utbildningar som startar i januari 2019 har gått ut. Reservplatser delas ut vart efter det bli någon plats ledig. Du som har sökt, håll dig uppdaterad på yh-antagning.se!

2018-11-30

Payroll student of the year

Vi är mycket stolta, en av våra studerande blev "Payroll Student of the Year"Veronica Bergsten

Veronica som precis tagit examen från vår utbildning Lönespecialist i Göteborg vann i Lissabon. Hon har under sin utbildning på många sätt bidragit till en utveckling av utbildningen och hon har visat stort engagemang, ansvarskänsla och klokskap. Veronica har under utbildningen och under sina praktikperioder betonat vikten av att driva processer för att åstadkomma effektivisering och kvalitetsutveckling. Vi på Iterum önskar henne all lycka nu när hon går ut i sin yrkesroll som lönespecialist.

Intervju med Veronica Bergsten Vinnaren av “Payroll student of the Year "på The Global Payroll Awards  2018 i Lissabon

Stort grattis, Veronica, Hur känns det?
-Tack det känns bra! Hedrande att bli nominerad och att vinna är en ära. Min kategori var efter minglet först ut att utse vinnaren i, så jag hann aldrig bli riktigt nervös. 

-Hur ser du på rollen inom Lön och på din framtida karriär
Rollen har en stor utvecklingspotential på många områden men särskilt inom digitaliseringen. Ser det som ett uppdrag att utveckla och att lära andra, samtidigt som jag själv ska hålla mig uppdaterad. Rätt måste in för att få rätt ut i lönesystemen. Arbetar idag på Löneservice i Västra Götalandsregionen men kommer i höst byta till Lön/Hr på Dafgård där jag tidigare haft andra uppdrag.

Hur har utbildningen förberett dig för rollen?
Utbildningen har varit mycket bra och det märktes t ex redan vid Lia 1. Man förstår tidigt vad rollen handlar om. Att kunna se rollen från ett helhetsperspektiv är viktigt, samtidigt som man individuellt måste kunna förstå och tolka avtal i olika branscher för att se konsekvenser och möjligheter och skyldigheter. Tidiga kurser i arbetsrätt och lön gjorde oss väl förberedda. Har under hela resan haft ett gott stöd från arbetsgivare och kollegor på VGR, lärare, klasskamrater och familj. 

WINNER Payroll Student of the Year

Var med och håll tummarna!

Veronica Bergsten som studerar till Lönespecialist hos oss på Iterum har efter nominering blivit kortlistad till 
priset Payroll Student of the Year. Global Payroll Awards delas ut av Global Payroll Association, en
internationell organisation för lönebranschen. Läs mer på: http://globalpayrollawards.com/
tummar2

Iterums Lönecirkel - omgång fyra

Cirkel Bla

Nu har vi satt våra teman för nästa säsong av Lönecirkeln. I denna omgång vill vi inspirera dig och ge dig fördjupning inom vissa områden. Allt från hur du ska marknadsföra dig själv och din avdelning till en blick in i framtiden där robotar tar en allt större plats inom lönearbetet. Vill du bli säkrare på att svara på frågor på engelska? Hur blev det med GDPR egentligen och är det verkligen lönsamt att löneväxla. Platserna är begränsade och vis av erfarenhet brukar platserna ta slut ganska fort. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Varmt välkomna önskar vi på Iterum

Läs mer och boka

YH mässor våren 2019

Kom och träffa oss på Studentums YH-mässor!

Stockholm:

6 mars 2019 kl. 10.00-18.00 Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35

Göteborg

12 mars 2019 kl. 10.00-18.00 Svenska Mässan, entré 8 Mässans gata 8

Malmö:

28 mars 2019 kl. 10.00-18.00 Studio meetingspoint, Nordenskiöldsgatan 24

 

  

 

Besked från YH-myndigheten - jan 2018

Idag kom äntligen det efterlängtade beskedet från myndigheten om vilka utbildningar de beviljat denna omgång. Vi har glädjen att meddela att vi fick en utdelning med 100 % på våra ansökningar.

Myndigheten beviljade 13 löneutbildningar varav vi fick fyra vilket innebär att vi står för 30 % av de nya utbildningsstarterna inom lön. Det som gör oss mest glada är nog ändå att vi våren 2019 får starta utbildningen Lönespecialist med systeminriktning på distans i Stockholm.

Vi ska inte glömma bort att även vår redovisningsutbildning fick förnyat förtroende.

Detta innebär att vi hösten 2018 startar:

  1. Lönespecialist, distans Göteborg
  2. Lönespecialist, distans Malmö
  3. Lönespecialist, distans Stockholm
  4. Lönespecialist, distans Östersund
  5. Lönespecialist, bunden Stockholm
  6. Redovisningsekonom, distans Stockholm

Våren 2019 startar:

  1. Lönespecialist med systeminriktning, distans Stockholm
  2. Redovisningsekonom, distans Stockholm

Läs mer om utbildningarna och ansök från 16 februari - 16 april till höstens starter

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Ekonomi 250

miroslav bevaka din ansokan